Satijn lint 

Satijn lint misschien wel het meest bekende en meest gebruikte lint van alle linten. Door de mooie glans heeft satijn lint een luxe uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Wij verkopen het lint van 6 mm tot 10 cm breed. Door deze ruime keuze in breedtes lint is het vrijwel overal toepasbaar en voor elk project is wel een geschikte breedte te vinden. 

Van de meeste afmetingen hebben we ca 20 verschillende kleuren, wat past bij veel thema's of feesten. Zit jouw kleur er niet tussen, neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we het voor je bestellen.

We hebben satijnlinten op rol in de volgende afmetingen;

  • 6 mm breed en 32 m lengte
  • 12 mm breed en 32 m lengte
  • 25 mm breed en 6, 32 of 50 lengte
  • 50 mm breed en 32 m lengte
  • 100 mm breed en 5 of 25 m lengte

Satijn lint voor je cadeauverpakking, decoratie of feestversiering

Wil jij leuke bedankjes maken en deze een luxe uitstraling geven? Met satijn lint geeft dat net iets extra's waardoor het er weer iets feestelijker uitziet. Maar ook om leuke swirl slingers te maken of hangende decoraties op te hangen maakt je feestversiering met satijnlint weer leuker. En uiteraard is de 6 mm variant zeer geschikt om ballonnen mee op te hangen. Wil je een leuke strik om je cadeau? Ook dan maak je een feestelijke verpakking met satijn lint. Wil jij de kerstboom of je kerstcadeaus versieren, dan is het lint ook te gebruiken als kerstversiering

Satijn lint op rol 

Ons satijn lint wordt geleverd op rol en hebben we de meest gebruikte breedtes satijn lint. Het lint is makkelijk te verwerken en is leverbaar in vele kleuren waardoor het aansluit bij veel thema’s en gelegenheden.

Een goedkope maar luxe manier om uw geschenken te verpakken en decoreren, een kado verpakking aangevuld met een weelderige strik van prachtig satijn lint. Door het ruime scala aan kleuren en breedtes toepasbaar in elk thema. Ook laat het satijn lint zich makkelijk combineren met bijvoorbeeld ons organza lint. Gebruik deze in een combi van verschillende breedte en kleuren voor een extra luxe uitstraling. Heeft u een vraag of kunt u een bepaald product of kleur lint niet vinden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw keuze satijn lint.

Heeft u een vraag of kunt u een bepaald product of kleur satijn lint niet vinden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw keuze satijn lint.